onsdag 15 januari 2014

2013

Januari
Nyår passerad och det nya året kom. Vi har många önskningar inför det kommande året och vi har en till i familjen som är på G. 

Februari

Det blir många härliga promenader i en helt fantastisk flock. Planer på att flytta från lägenheten börjar nu rota sig i oss alla och vi vill härifrån. Den lilla kommer snart ju. 

MarsVi börjar spana och får ett napp. Men det känns tråkigt att lämna denna utsikt. Jag blir större om magen för övrigt. 

April
Än så klarar jag av promenaderna och det blev klart. Huset är vårt. Lyckan är obeskrivlig men hur ska vi hinna allt och få plats? Det är ett hus med två lägenheter och vi ska göra om det till bl fyra sovrum uppe vilket innebär, riva ut kök, sätta upp väggar och riva väggar. 

Maj


Den övre bilden är i början av månaden, den andra är i slutet av månaden. Att man kan vara såhär stor? Snön börjar försvinna så ordning och reda måste jag ha på hundgrejerna. Ja vi bor med banankartonger och river hus. Det är väl så månaden ser ut. Packa, riva, packa, riva. Jag har inte tid att vara höggravid. För övrigt så går jag hem från jobbet denna månad. I slutet av månaden gjorde jag något jag aldrig kommer ångra. Jag blev fru Grimmer och vigde mitt liv i världens bästa människas händer. Min bästa vän, pappan till två (snart tre) underbara barn. Min Roger.

Juni
På torsdag morgon den 6/6 sätter jag mig på gräsklipparen, äntligen kan jag pusta ut lite och njuta av att vara gravid (nästa dag är planerad BF). Tjejerna har deras rum "klar" och spjälsängen är uppe. Nä en uppfriskande promenad med hundarna efter att gräsmattan har fått sitt. Klockan är vid 14:00 när jag tar bilderna på stranden. På väg hem, ca 30 min senare, känner jag något jag inte känt tidigare, sammandragningar? Det man brukar kunna få typ en månad innan BF? Vid 00:00 åker vi in till förlossningen och jag får stanna kvar. 04:20 kommer Nicole till världen, välkommen till vår arbetsplats till bostad, två underbara storasystrar, en galen mamma och pappa och dina två livvakter, Amillo och Myy. Välkommen Krösamaja. Vi gjorde vår första midsommarstång för övrigt på midsommar. 

Juli


Sommaren kommer, lika så det härliga vädret. Vi varvar tid med barnen tillsammans med bygge och försök till att göra klart huset så gott det går. Vi har våra mål. Höjdpunkten är en vecka i Stockholm med hela familjen. Vi tar tåget och hälsar på kusinerna. Jag åker till älskade Mimmi och får träffa Jinas 2 dagars gamla valpar. Underbar sommar, underbar tid. 

Augusti


Vardagen kryper närmare. Roger börjar jobba, tjejerna börjar skolan. Nicole börjar redan nu visa sitt rätta Jag med glatt humör. Fotbollen börjar trappas ner och JuJutsun kör igång. 

September


De ofattbara händer. Milla kommer hit i början av månaden. Jag gråter av bara tanken. Vi har setts en gång tidigare, oj vad mycket som har hänt sedan vi sågs sist. Det kom tårar när hon kom och det kom tårar när hon åkte. Älskade du du anar inte vad du betyder för mig. Krösamaja växer, fram- och baktassar börjar hon lägga märke till och varför inte börja äta med gaffel och kniv?

Oktober

Mina hundar finns där, jag kan nästan säga att dom alltid finns där. Även när dom passerat över till andra sidan. Många gånger kan jag känna Orka vid min sida. Klart hon vill vara med och det kommer hon alltid få vara, lika så Amillo och Myy. Huset blir mer och mer klart. Projektet med hallen börjar nu komma igång, värmen i huset planeras kicka igång snart. Det är snart vinter ju. 

November

Som vanligt så åker vi till Stockholm i månads skiftet. Spelmässa och denna gång fick Nicole följa med. Amillos utredning körs igång och byggnationerna fortsätter i hastig fart. Nicole börjar vilja ha lunch så de är bara till att byta yrke till kock tydligen. 

December

Hallen blir klar, fyra sovrum blir klart, Nicole börjar sova i eget rum, vi har ingen snö på julafton och vi ser fram emot 2014. Julen firades med farmor till barnen, faster, farbror, kusiner, bonus farfar och farmors bror. Fredagen efter kom min älskade Mimmi med tåget och dagen efter blev det dop. Nyår är kommen, huset är mer färdigt än vad det var när vi köpte det. (Vi hade inte kommit dit vi är idag utan Pappas hjälp, och Mamma som barnvakt bl lite nu och då. Tack älskade ni!) Nu kan 2014 börja.

Tack för allt 2013!!!
2 kommentarer: