torsdag 13 juni 2013

Nya kapitel i livet

Tiden har gått, lika så en mängd olika händelser. Månaden som varit har varit lång, otroligt lång.

I början av maj gick jag hem från jobbet på grund av ryggen.
Nedpackningen av lägenheten tog fart och vi fick nyklarna till huset. Dirrekt påbörjades renoveringarna i huset och en låda efter en annan fylldes för att fraktas vidare.

Tjejerna har gjort ett otroligt bra jobb med att hantera flytten och skolan i samma veva.

Jag fortsatte att vara rund om magen och hundarna fick tyvärr inte den träningen dom behöver. Detta har dom dock hanterat otroligt bra. Inga överslags handlingar eller andra tecken på att verkligen INTE gilla läget.

Nu sitter jag här, efter en lång maj månad och försöker se tillbaka på det som varit och vad som komma skall.
Det är mycket i maj månad jag inte riktigt kan ta in. Nr 1, utsikten i lägenheten kommer aldrig tillbaka. En tanke jag inte riktigt gillar då jag ÄLSKADE den där utsikten.
Nr 2. Mitt namn är inte Emma Bylund längre utan jag är Emma Grimmer. Jag och Roger hör mer ihop nu än någon sin och våra band har stärkts med löften, utbyte av ring och en massa saker som för mig och han ett giftemål innebär. Den 25/5 blev vi herr och fru Grimmer.
Nr 3. Inflytten. Att lämna nycklarna till lägenheten och spendera första natten i huset. Oj så oklart det är här hemma men vad skönt att äntligen få bo här.
Nr 4. En familjemedlem till. En lite tös kom till oss den 7/6 fullt frisk med fyra tassar och en nos.
Pungt nr 4 återkommer jag till mer vid senare tillfälle.

Men man kan lungt säga att livet är inte som det var sist jag loggade in på bloggen. Den har stått stilla av många anledningar, lika så hund träningen.
Mitt mål nu är att komma tillbaka till en vardag med mitt Nya liv, vårt Nya liv. Jag vill verkligen komma igång med hund träningen till 110 % men jag måste få ta tid på mig att komma in i mamma rollen.
Jag har en fantastisk man och två fantastiska bonus barn som gör mitt liv ovärdeligt. Sedan har det tillkommit saker som kryddar det hela och gör livet om ännu bättre.

Nu ska jag ner och göra mat till tösen, som för övrigt heter Nicole, och avslutar med en bild bomb.


 
 
 
 


 

 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar