fredag 8 februari 2013

Att vara ensammen

Ja det suger för mig just nu. Ja visst man kan skylla på alla dessa hormoner osv men jag mår inte bra av att vara själv. Jag gillar det inte, inte inte inte inte.
Förra helgen åkte LaTanya och Roger ner till Göteborg för tävling, då hade jag iaf en sjuk Michelle att ta hand om. Men denna helg är jag ensammen, ja visst, hundarna också. Och dom är det inge fel på. Men jag behöver Roger, jag saknar Roger.
Folk säger att det är bra att vara ifrån varandra osv, ja det håller jag med om och det är inte de att jag inte klarar av att vara själv. Ibland kan det vara skönt att vara själv. Men just nu, just denna helg, just denna dag vill jag inte vara själv. Jag orkar inte vara själv. Ni får kalla mig löjlig men så känner jag.

Jag vill bara gå och lägga mig och kliva upp när jag hör låset på dörren virdas om och dörren öppnas. Då vet jag att han är hemma. Men nu har jag två kompanjoner som vill ut på dagarna så det är väl dom som drar upp mig ur sängen.

Nä det är fel helg för mig. Vill bara stänga av och stänga in mig. Inte vara med någon, lyssna på någon, bara vänta. För denna helg är jobbig, jag vill inte vara själv...den enda jag vill vara med och behöver är nere i Härnösand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar