söndag 5 augusti 2012

Kombination av allt

Ja det är lite så jag känner. En massa känslor, tankar och funderingar, mina åsikter och andras åsiket. Mina värderingar, andras värderingar, andras handlingar, händelser, kontrollbehov. Ångest, depprision, ja som du märker kan listan bli lång.
Jag vet inte rikgigt vart jag står. Det är alldeles för mycket runt omkring mig som får mig ur banan. Sådan som får mig ur balans. I vissa fall är det saker som bara jag kan påverka ibland tvärt om. Ibland är det andras åsikter eller handlingar som får mitt huvud att spinna i 110 i onödan på grund av att jag inte kan påverka situationen. Jag kan bara ta hand om det som kommer efter.

Innerst inne känner jag mig utmattad på grund av många andra, och nej...så ska det inte vara men nu ÄR det så. Just på grund av att jag blir på ett eller annat sätt påverkad av det andra gör, säger, agerar, handlar, ja allt.
Många gånger vill jag bara stänga av allt och låsa in mig. Jag blir så nertryckt av mycket som kommer mig kring och många gånger är det tyvärr saker jag inte kan dra mig undan ifrån. Det är sånt som sitter fast vid mig på grund av ett val jag gjorde för några år sedan. Det valet hade varit den samma hur som, men jag mår ändå dåligt stundvis...

Förlåt för allt svammel men det kanske klarnar för dig senare...återkommer när jag får mer kraft...när det nu blir...

Published with Blogger-droid v2.0.6

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar