torsdag 26 juli 2012

Dagarna kommer, dagarna går

Ja tiden går ganska fort. Dagarna fylls med ångest och töms med ja...jag vet inte.
Två veckor har snart gått av våra två veckor med semester. Det har varit delade känslor när Roger första veckan jobbade åt hans mamma och bror på en utbyggnad. Men det gav mig och tjejerna tid för bara oss och det var toppen. Vi var i stugan bl, badade och hade det lugnt å skönt.
Sedan kom ledigheten med pappa och då blev det fart i stugan. Tältning, utflykter, båtturer och härligt väder. Det har varit toppen, missförstå mig inte. Men en vanlig vardag är tuff för mig när jag inte mår bra. Så en kamp med ledighet och ångest har stått för schemat men jag har hitintills överlevt. Nu är det bara helger som återstår och den är lite av det extra.... jag återkommer till det.Och ja. Bilderna visar att vi släpper ner taxen i vattnet så att han till slut hoppar i med en "knuff i ryggen". Det ser ut som att vi puttar i honom men vem fan skulle vara så dum om dom inte gillar det. Han tycker om att bada, han har inte fattat att det går att hoppa i ännu. Men det kommer snart. 

Helgen som kommer består bl av min första riktiga kurs. Jag kommer hålla en hund kul kurs i Åsmon hos min älskade Åsa. Jag kommer så klart uppdatera hur det gått och vad som hänt efter helgen. Men spänd och förväntansfull är jag, minst sagt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar