lördag 23 mars 2013

Han och jag

I september, oktober och november 2008 flörtade vi för fullt över bardisken och nätet. I december 2008 flyttade jag in och fick en ny, helt fantastisk familj. Februari 2010 förlovade vi oss. April 2011 flyttade vi från huset och juli 2011 fick vi nycklarna till lägenheten. I november 2012 fick vi reda på att vi ska utöka familjen och nu i maj 2013 får vi nycklarna till vårt hus.
Under denna tid har vi gått igenom ris och ros tillsammans. Han har funnits där under alla mina jobbiga stunder och jag har funnits där för honom. Han har följt mig i min utredning om ADHD och funnits som stort stöd. Vi har förlorat vänner och kära och det har kommit till vänner och kära.
Många utflykter och äventyr har vi upplevt, bara vi två men även hela familjen.
Han skulle inte ha hundar i familjen men idag lever han med två st. Tack älskling för att du låter mig ha dessa varelser runt mig.

Han är den jag lever med. Han är den jag älskar. Han är den jag saknar när jag är ensammen. Han är den jag tillhör. Han är den jag är trogen.

Tillsammans är vi stark. Tillsammans är vi ett. Älskar dig hjärtat. Älskar dina små blommor som att dom vore mina egna. Älskar det vi gjort, gör och kommer göra i vårt liv.

Published with Blogger-droid v2.0.10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar