torsdag 1 november 2012

Dagarna går fort

Jag kom ner på lördag kväll. Oj vad hundarna blev glad av att se dom två, och att sedan se resten av flocken hemma. OJ OJ de va roligt.
Söndagen skulle Mimmi skuta på en tävling så vi begav oss till Lidinö Brukshundklubb. Där ligger bl dagiset som Mimmi brukar jobba på.
Trevligt folk och vilken samling olika hundar. Mycket roligt att se.
Söndag eftermiddag stökade vi lite här hemma i lägenheten. Dom har just flyttat så det är lite små stök som jag hjälper dom med. Jag och Jocke tog en Pizza på kvällen med någon öl. Och en massa surr medans älskade Mimmi tog hand om katterna.

Måndagen bestod av möten för Mimmi och jag tog ansvaret för hundarna. Det blev en långpromenad i härligt väder och på kvällen tog jag och Mimmi ett ryck och fixade i lägenheten. bland behöver man någon som rycker upp en.

Tisdag va det regn och regn. Tog en promenix med Mimmis härliga mamma och hennes hund. Tok härlig lite krabat som gillar Amillo. Den kvällen tog jag mig in till stan för lite egentid och kika lite på bl skor som jag ska köpa.

Onsdag jobbade Jocke hela dagen så jag och Mimmi tog en riktig hunddag. Körde Lydnad, agility, uppletande och spår. Jina fick även ett sök för att muntra upp henne lite då dom smällde och sprängde nära oss. (Hon gillar inte sånt.)

Sen när vi kom hem vid 15 så ja vi oss i var sin säng och somnade, ink alla hundar. Den träningen kommer jag gå in på mer senare när jag kommit hem. Har en del upplägg som jag  behöver ändra på.

Idag så ska vi till fårhagen. Amillo ska få visa hur man gör ;)  Mimmi är på möte nu och jag har just varit ute med hundarna. Sedan kommer dom och hämtar upp oss så blir det en dag till med träning. Först och främst för vallhundarna vi har.

I morgon eftermiddag kommer min Uki. Han som lyst med sin frånvaro sista dagarna (vilket jag inte gillar). Men han har ju även sitt eget liv. Saknar han dock så det gör ont. Jag hoppas även att jag får träffa Anna med lilla Q i morgon. De va så länge sen. Det blir då bara Amillo som får följa så får Myy vara med Mimmi på jobbet. Sedan så får jag resten av helgen vara utan hundar men vara med min Roger. Ser fram emot det.

Ja bilder kommer senare, har dock varit dålig på att fota då jag bara vill vara. Men några bilder ska ni väl få.

Tack å hej så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar